Lad ikke dit dyr opholde sig i en

varm bil

En bil, der står i sommervarmen, kan hurtigt blive meget varm. En tommelfingerregel er, at temperaturen inde i bilen stiger med 10 grader per kvarter om sommeren, uanset om vinduerne er åbne eller ej.  

Hunde kan ikke svede som mennesker, og regulerer kropstemperaturen via tungen – når hunden halser, afkøles blodet i tunge og mund via luftstrømningerne. 
Hvis luften er ligeså varm, eller endnu varmere, end hundens kropstemperatur opstår en livsfarlig situation, da hunden således ikke kan komme af med overskudsvarmen. 

Overstiger temperaturen 42 grader, er hunden i livsfare. 

Øjenlysning

af øjenpaneldyrlæge

Torsdag den 29. september får vi besøg en øjenpaneldyrlægen Nerry Kamstrup fra Herlev Dyreklinik, der laver øjenlysning.  Øjenlysningen finder sted i tidsrummet 11.00-17.00.

Husk at bestille og medbringe eventuel rekvisition fra DKK 

Tidsbestilling påkrævet, og bookes via Aakirkeby Dyreklinik. Betaling foregår via MobilePay eller kontant, direkte til øjenpaneldyrlægen.

+45 56 97 49 62

Har du styr på

forebyggelse af flåter?

Flåter kan, når de bider fast på dit dyr, både være generende for huden og resultere i sår og irritation, men også overføre alvorlige sygdomme. 

Vi anbefaler derfor, at du forebygger flåtangreb på dit dyr. Til dette findes en række forskellige produkter, og vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning til netop dit dyr. 

Ring til os, eller kom forbi klinikken i åbningstiden. 

 

DanishEnglish