Praktikanter

png
Laura, pratikant uge 20, 2022
Vi har

praktikanter

Vi brænder for vores fag, og derfor deler vi gerne vores begejstring med praktikanter. Af hensyn til alle, har vi kun en praktikant ad gangen

Ring til os på tlf. 56 97 49 62 - eller endnu bedre, kom forbi os og spørg. Dyrlæge- og veterinærsygeplejerskefaget kræver gåpåmod, og derfor er det vigtigt at du selv tager kontakt, i stedet for at din mor eller far gør det for dig.

Når vi har aftalt dit praktikophold, får du udleveret et papir med ting du skal huske. det vigtigste er madpakke, varmt tøj, gummistøvler og sko til indendørs brug. 

Når man kommer i praktik første dag, er der som regel lidt nervøsitet. Du bliver introduceret for vores team, og får en plan for hvem du skal følge hver dag. 
Vi forventer at du, inden du kommer, har taget stilling til om du vil i praktik som veterinærsygeplejerske eller dyrlæge. 

Der kan komme situationer, hvor vi ikke ønsker praktikanter med. Første dag får du udleveret en miniquiz, du kan udnytte tiden med. 

Da vores arbejdsdag er travl, kan det være svært at inkludere praktikanten i alt. Jo mere engageret du selv er, og jo mere du spørger ind og reflekterer, jo mere får du ud af praktikopholdet

Nogle af praktikanternes

flotte kager

DanishEnglish